Wie zijn wij


Jan Zijlstra: Als één van de zangers laat hij enthousiast zijn solonummers horen bij The Ol' Foxes. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het ritme-instrument de bodhrán (uit te spreken als: bauwron).
Paul van Zantvliet: Paul is een virtuoze violist met een groot hart voor de Ierse muziek. Naast Nederland voelt hij zich ook thuis op muzikale evenementen in Schotland en Ierland. Bij de Foxen spelen doet hij met het grootste plezier, zeker wanneer we in Zuid-Nederland optreden.
Steven Drenth: Niet alleen is hij zanger maar met veel plezier speelt hij gitaar, banjo en, ook een typisch Iers instrument, de tin-whistle.
Ton de Jong: Multi fluitist bij uitstek, van dwarsfluit tot tin whistle het maakt hem werkelijk niet uit, hij varieert met het allergrootste gemak op onnavolgbare wijze.
Peter Vorrink: Hij speelt bij de band verschillende instrumenten: gitaar, banjo, mandoline en ook de tin-whistle worden moeiteloos door hem gehanteerd. Ook hij neemt regelmatig een zangpartij voor zijn rekening.
Joost Storm: Een multi-instrumentalist. Viool, cello, chromatische knopaccordeon, contrabas, Joost speelt het allemaal moeiteloos. Daarnaast beschikt hij ook nog over een fabelachtige muziektheoretische kennis.
Martin Judkins: Rev. Martin Judkins komt oorspronkelijk uit het noorden van Wales in het Verenigd Koninkrijk. Hij is al vanaf zijn jonge jaren bezig met folkmuziek en heeft zichzelf viool leren spelen. Martin komt regelmatig vanuit Groningen om de band muzikaal op te luisteren met zijn indrukwekkende vioolspel. Daarnaast is hij mede-organisator van festivals en concerten, allemaal gericht op Keltische folkmuziek.
Theo Lutgerink: De tomeloze energie en de niet aflatende inzet van The Ol' Foxes verdienen de best mogelijke geluidsweergave als het op versterkt spelen aankomt, vindt Theo, geluidstechnicus van de band. Hij wendt diezelfde inzet aan om dit te realiseren.